Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας

Αναρτήθηκε στα Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΕΔ οι οριστικοί πίνακες κατάταξης για τους ωφελούμενους του προγράμματος Εργασίας Κοινωφελούς χαρακτήρα, που θα καλύψουν 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Εδώ μπορείτε να δείτε τους πίνακες κατάταξης

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ: Οι ωφελούμενοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν πιστοποιητικό γνώσεων πληροφορικής μέσω ενός δωρεάν προγράμματος κατάρτισης 120 ωρών, αρκεί να το δηλώσουν στη συμβουλευτική που θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ.

Ενισχύστε το βιογραφικό σας προσθέτοντας το πιστοποιητικό πληροφορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 26510 51200 - 201 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακάτω.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Nέο VOUCHER για ανέργους 29-64 Ετών

Αναρτήθηκε στα Προγράμματα ανέργων απο 29 έως 64 ετών

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα 23.000 ανέργων ηλικίας 29 έως 64 ετών. Αν κάνατε την αίτηση μόνοι ή μόνες σας, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον αριθμό της ταυτότητάς σας ή τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης (ΚΑΥΑΣ) για να μάθετε αν έχετε επιλεγεί.

Εδώ πληκτρολογήστε τον αριθμό ταυτότητας ή τον ΚΑΥΑΣ

VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016 - Ανακοίνωση ΕΠΙΠΛΕΟΝ αποτελεσμάτων

Αναρτήθηκε στα Προγράμματα ανέργων στον κλάδο του Τουρισμού

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν οι ΕΠΙΠΛΕΟΝ επιτυχόντες του VOUCHER Τουρισμού. Για να ενημερωθείτε αν έχετε επιλεγεί, καλέστε μας στο 2651051200 ή στείλτε μας email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τη συμμετοχή σας σε τμήμα κατάρτισης. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των αποτελεσμάτων του ΙΝΣΕΤΕ - ΕΕΔΕ εδώ.

Προσοχή: Όσοι υποβάλλατε μόνοι σας την αίτηση θα πρέπει να φροντίσετε για την αποστολή των δικαιολογητικών σας στο ΙΝΣΕΤΕ - ΕΕΔΕ. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μας καλέσετε στον παραπάνω αριθμό τηλεφώνου.

Νέο Voucher για ανέργους 25-29 ετών

Αναρτήθηκε στα Προγράμματα ανέργων απο 25 έως 29 ετών

Σύμφωνα με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Υφυπουργός Εργασίας κα Αντωνοπούλου, εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται νέο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και ένταξης σε θέσεις απασχόλησης για 3.000 άνεργους νέους ηλικίας 25 έως 29 ετών.

Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόγραμμα, συμπληρώστε τα στοιχεία σας -> εδώ <-.

VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016 - Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

Αναρτήθηκε στα Προγράμματα ανέργων στον κλάδο του Τουρισμού

Σας ενημερώνουμε ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το VOUCHER Τουρισμού. Για να ενημερωθείτε αν επιλεγήκατε, μπορείτε να μας καλέσετε στο 26510 51200 ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΙΝΣΕΤΕ - ΕΕΔΕ εδώ.

Προσοχή: Όσοι υποβάλλατε μόνοι σας την αίτηση θα πρέπει να φροντίσετε για την αποστολή των δικαιολογητικών σας στο ΙΝΣΕΤΕ - ΕΕΔΕ. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μας καλέσετε στον παραπάνω αριθμό τηλεφώνου.